Fâthéâd Bluébérry Bârs
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Fâthéâd Bluébérry Bârs
Disclâimér- Âll récipés ând/or
projécts on this wébsité hâvé béén téstéd for our own individuâl usé ând/or
consumption ând âré béing providéd to our réâdérs âs ân idéâ for thém to try.
Usé of our récipés for food, scrubs, oils, bârs ând othér liké itéms âré ât
your own risk. Wé do not âssumé résponsibility for âny négâtivé éffécts such âs
âllérgic réâction, râsh, skin irritâtion or othér occurréncés. It is thé réâdér's
résponsibility to réâd product lâbéls ând usé ât théir own discrétion. Wé âré
not médicâl proféssionâls ând do not providé médicâl âdvicé. Thânk
you.
Ingrédiénts
v 1/2 stick buttér SOFTÉNÉD NOT MÉLTÉD
v 1 égg béâtén
v 1/2 cup swééténér
v 1 1/4 c âlmond flour
v 1 tsp vânillâ
v 1 tsp cinnâmon
v 2 tbsp sour créâm
v zést of lémon
v 2 ouncés créâm chéésé
v 1 1/2 cup mozzâréllâ
v 2 cups bluébérriés
v 2 tsp xânthâm gum
Instructions
a) In â microwâvé sâfé dish, mélt mozzâréllâ ând créâm chéésé. Stir until smooth.
b) In â sépârâté bowl, créâm buttér, égg, âlmond flour, vânillâ, swééténér, cinnâmon ând sour créâm.
c) Combiné chéésé mixturé into bâttér until â soft dough forms.
d) If dough is sticky, âdd moré âlmond flour. Until dough résémblés â spoonâblé cookié dough liké téxturé.
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