Spicy Honéy Limé Chickén Thigh Récipé
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Spicy Honéy Limé Chickén Thigh Récipé
Bonéléss skinléss chickén thighs cook up quickly ând âré finishéd in â délicious gârlic infuséd sâucé thât's sticky, swéét ând spicy, with â târt citrus tâng from thé limé juicé.
Ingrédiénts
v 4 clovés gârlic mincéd
v 1 tâbléspoon low-sodium soy sâucé
v 1/4 cup honéy
v juicé of 1 limé, âbout 1 1/2 tâbléspoons
v pinch of sâlt
v 1/2 téâspoon frésh ground blâck péppér
v 2 téâspoons Srirâchâ dry séâsoning, moré or léss to tâsté (or substituté your fâvorité séâsoning blénd)
v 1 3/4 to 2 pounds bonéléss, skinléss chickén thighs (âbout 8 thighs) (chickén bréâsts work wéll too but nééd to cook longér)
v 1/2 tâbléspoon olivé oil
v 1/4 téâspoon crushéd chili péppér flâkés (optionâl)
v choppéd frésh pârsléy for gârnish
v slicéd limé wédgés for sérving
Instructions
a) Combiné thé gârlic, soy sâucé, honéy, limé juicé, sâlt ând blâck péppér in â smâll bowl. Stir to combiné, sét âsidé.
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